عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

خانواده ترامپ پس از کاخ سفید کجا می‌روند؟

خانواده ترامپ پس از کاخ سفید کجا می‌روند؟ ایوانکا و همسرش تایید کردند که از واشنگتن دی.سی می‌روند، لارا ترامپ با فرزندانش در مارالاگو می‌ماند و منتظر بازگشت رئیس جمهور است و دونالد جونیور و تیفاتی ترامپ هم عازم فلوریدا می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، به نوشته روزنامه دیلی میل، ایوانکا ترامپ، دختر ارشد رئیس جمهوری آمریکا سه‌شنبه در پیام خداحافظی تایید کرد که به همراه همسر و فرزندانش واشنگتن دی.سی را ترک می‌کنند.

 

او در پیامی توییتری نوشت که واشنگتن دی.سی را با "موجی از احساسات، لطف و ذکاوتی که در سراسر این کشور وجود دارد" ترک می‌کند. ایوانکا ترامپ بر خلاف پدرش در پیام خود به بایدن اشاره کرده و برای او، همسرش، کامالا هریس و همسرش "خرد، شجاعت و قدرت" آرزو کرد.

 

لارا ترامپ، عروس دونالد ترامپ هم به همراه فرزندانش در فلوریداست و امروز به استقبال پدرشوهرش که نمی‌خواهد در مراسم تحلیف جو بایدن شرکت کند، می‌رود. احتمالا خانواده ترامپ امروز را در عمارت خودشان در فلوریدا بگذرانند. صبح دوشنبه چندین کامیون حامل اسباب و وسایل وارد آنجا شد که نشان می‌دهد او برای همیشه بعد از کاخ سفید در پام بیچ مستقر می‌شود.

 

ترامپ صبح امروز مراسم خداحافظی دارد. او اولین رئیس جمهور در ۱۵۰ سال گذشته است که در مراسم جانشینش شرکت نمی‌کند و بدون برخورد با خانواده بایدن از کاخ سفید می‌رود. دعوتنامه برای میهمانان ترامپ برای ساعت‌های شش و هفت و ربع صبح است و مراسم هشت صبح برگزار می‌شود. این مراسم احتمالا شامل رژه گارد پرچم و احترام نظامی خواهد بود.

 

تیفانی ترامپ، دختر کوچک رئیس جمهوری آمریکا هم همانند دونالد جونیور، پسر ارشد ترامپ راهی فلوریدا می‌شود. ایوانکا ترامپ هم به خانواده‌اش در فلوریدا ملحق می‌شود. او و جارد کوشنر زمینی در آنجا خریداری کردند و این احتمال وجود دارد که او در ۲۰۲۲ نامزد کرسی سنا از آن ایالت شود./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار